• 0 Items - 0,00 
    • No products in the cart.
Svetelný jazyk

Kódy svetla a lásky

1

Ako nám môže pomôcť?

Kompletný sprievodca základmi Svetelného jazyka

Pred pár rokmi som počula túto záhadnú reč po prvýkrát. Bola príjemná, znela mi ako niečo dôverne známe, a predsa ako z inej galaxie. Akoby človek počul prenos zo starého rádia, v jazyku, ktorý už zabudol, ale ktorý v ňom vyvolal spomienky na domov. 

Čo je Svetelný jazyk?

Pre Svetelný jazyk existuje viac vysvetlení.

Mne sa najviac páči tieto: 

1.   Jazyk Tvojej duše / Tvojho vyššieho ja

2.   Kódovaný prenos čistej lásky

V každom kóde (nech už ide o zvuk, symbol alebo znak) je v skutočnosti skrytá veľká nálož kvantových informácií, ktoré slúžia k uvoľneniu starého alebo k aktivácii nového

3.   Tento prenos Ti môže pomôcť napojiť sa na rôzne spomienky Tvojej duše (spomienky na minulé životy vrátane galaktických, spojenie s Tvojou rodinou duše a Tvojimi sprievodcami, prehĺbenie Tvojich spirituálnych darov a mnoho ďalších)

4.   Svetelný jazyk vie úplne každá duša – napriek tomu v tele sa otvára obvykle postupne, po vrstvách. 

5.   Svetelný jazyk Ti môže pomôcť uvoľniť z tela staré emócie, vrátane bolestí, a prehĺbiť Tvoje spirituálne napojenie na prírodu, vodu a minerály

Svetelný jazyk sa môže spustiť spontánne, prípadne sa môže postupne otvárať s vlastným zámerom. 

.V skutočnosti to nie je jazyk v pravom zmysle slova. Pochádza priamo zo zdroja, zo svetla. Jeho potenciál a podpora sú neobmedzené. Svetelné kódy sú energie vo vysokých vibráciách, ktoré spúšťajú a podporujú reakcie a zmeny, ktoré sú dané podvedomiu na prijatie. Tento jazyk svetla nesie vysokofrekvenčné kódy pre liečenie a harmonizáciu tela a duše. Môžeme si ich vypočuť (alebo ich sledovať v písomnej forme) kedykoľvek a na akúkoľvek dobu a opakovane. Tak príjemné, ako to je, ako to cítime a vnímame. Stačí ich pokojne vnímať, cítiť to, cítiť, ako sa energia v nás posúva, mení. Svetelný kód je ako explózia energie, ktorá spúšťa reakciu, posun, zmenu, ktorá nás podporí a pomôže energeticky vyvážiť našu nerovnováhu a zvýšiť naše vibrácie. Kódy tvoria harmonické zoskupenie energií, regulujú ich toky. Môžu rozpustiť stuhnuté energie počúvaním (pri pohľade na ne) vkĺznutím do našich energetických polí. Z jazykového hľadiska jazyk svetla nie je jazykom ako takým. Je to vibračný prenos zvuku, ktorý spôsobuje rezonanciu v našich energetických poliach a harmonizuje ich.

2 (1)

Ako aktivovať Svetelný jazyk? 

Prišlo už za mnou viac bytostí, u ktorých sa prístup k nemu otvoril. Začnú Ti chodiť rôzne svetelné symboly, začneš trepať podivnou rečou, spievať zvláštne samohlásky alebo Ti začnú vo vzduchu tancovať ruky. Pre nezávislého pozorovateľa to naozaj môže pôsobiť dosť zvláštne, aj ja som si ku svetelnému jazyku hľadala cestu niekoľko mesiacov. 

Prvýkrát som ho počula som ho pred pár rokmi, ale až v roku 2022 som sa mu spontánne otvorila počas sedenia s klientkou, ktorej som načítala dary duše. Jej duša si vypýtala o prenos Svetelného jazyka – a ja som počas jeho prenosu vnímala mrazenie po celom tele. V duši klientky tento prenos vyvolal spomienky na jej galaktickú minulosť a Domov Duše – a ukotvil v nich pocit hlbokej dôvery a kľudu. Pripadalo mi to ako ozajstný zázrak. 

Od tej doby používam Svetelný jazyk na každom svojom sedení (vzhľadom k vysokému dopytu) a prepájam ho s inými technikami harmonizácie Duše a podvedomia.  K jeho ukotveniu do môjho poľa mi pomohlo sledovanie rôznych tvorcov na YouTube  alebo Instagrame. Avšak úplne najviac mi pomohlo ho praktikovať na mojich sedeniach čítanie z Duše, kde som žiadala presne o prenos toho druhu Svetelnej reči, ktorú si Duša klienta žiadala. 

Pre Teba môže fungovať čokoľvek iné – vzhľadom k Darom Tvojej Duše a k tomu, čo si praješ v živote robiť. Ak už teraz robíte akúkoľvek spirituálnu techniku, Svetelný jazyk vám môže poslúžiť ako mocný katalyzátor.  

 

3 (1)

Druhy Svetelného jazyka

Svetelný jazyk môže byť: 

1.  Hovorené a spievané svetelné kódy

2.  Písané a kreslené svetelné kódy – symboly

3.  Znakové a „tanečné“ svetelné kódy

Reč prírody a ticha, energie inšpirácie, energie Tvojho božského lúča a energiu vedomého srdca.

Dialekty Svetelného jazyka 

Áno, aj Svetelný jazyk má svoje dialekty.

Nefungujú, ale ako pri pozemských jazykoch, ktoré sú tu známe, pretože Svetelný jazyk nie je založený na presnom význame „slov“, ktoré hovoríš, ale na vibráciách a kvantových informáciách, ktoré prenášaš.  Dialekty môžu byť rôzne – môžu sa týkať Tvojich sprievodcov (anjeli, galaktické bytosti…), Tvojej Duše, prípadne Bytostí svetla v prírode. 

Väčšina otázok mojich klientov začína „akým dialektom to vlastne hovorím?“ a môžem Ti povedať – nie je to naozaj dôležité. Dôležitý je zámer a Tvoje porozumenie vibráciám, ktoré prenášaš. 

Môj dialekt bol identifikovaný ako „Plejáďanský“, čo dáva zmysel vzhľadom k tomu, že mojou úlohou je v súčasnosti pomáhať ľuďom spojiť sa s Dušou – a Plejáďania sú skvelí liečitelia Duší. Avšak pokiaľ za mnou príde niekto, kto má skúsenosti z Lýry, či Andromedy, vnímam, že môj svetelný jazyk sa prispôsobí tak, aby boli všetky jeho spomienky a Dary v súlade s ich najvyšším potenciálom. 

To znamená, že ak si chcete vyskúšať svoj Svetelný jazyk, môže znieť inak v prírode, inak v meditácii, inak pri channelovaní. 

A hlavne je to zábava 🙂

Aspoň pre mňa, ako čítačku Duší, haha 🙂

Svetelný jazyk je pre mňa fascinujúci, dynamicky sa rozvíjajúca forma komunikácie. Môžeš s ním mať toľko zábavy, koľko chceš! A hlavne je to priama linka do srdca – Tvojho a všetkých bytostí, ktoré si vyberá. 

Autor: Veronika Wildová

https://veronikaheavenwithin.com/cz

Ak sa chcete dozvedieť o svetelnom jazyku viac, pozrite si rozhovor s Luciou a Veronikou o tom ako sa im otvoril, čo im do života dal, ako reagovalo okolie a k čomu ho používajú v každodennom živote. 

Rozhovor tu

 

 

Kúpou predplatného získavate prístup k workshopomvýzvam, k rôznym zaujímavým informáciám. 

Navštívte náš E-SHOP s množstvom zaujímavých a zdraviu prospešných produktov.

Kúpou na našej platforme nám pomáhate vytvárať ďaľšie aktivity, nový obsah a zároveň nám pomáhate tvoriť nové zmysluplné pracovné miesta 🙂

Ďakujeme, že nás podporujete 🙂

2