• 0 Items - 0,00 
    • No products in the cart.

Afirmačná výzva

LIEČENIE

VNÚTORNÉHO 

DIEŤAŤA

OD KONTAKTU

K UZDRAVENIU

Chceli by ste mať šťastný život a naplnené vzťahy? Nato je potrebné vysporiadať sa so svojou minulosťou, a to hlavne detstvom.

Každý si v sebe nosíme kúsky  minulosti. V detstve sa formovala naša osobnosť, či už ide o charakter, presvedčenia alebo rôzne emočné zranenia. Tieto veci nás ovplyvňujú v každodennom živote. Každý v sebe máme vnútorné dieťa. V ňom sú uložené všetky spomienky, ktoré ho nejakým spôsobom emočne zasiahli, či už dobré alebo zlé. Tieto nás zvyknú ovplyvňovať počas celého života. Medzi ne patria aj potláčané emócie alebo duševné zranenia.  Veľakrát nám spôsobené bolesti nevedome vytvárajú situácie v živote, ktoré sú nepríjemné alebo nám spôsobujú strach, hnev a psychickú bolesť.

Preto by sme mali znovu spojeniu sa s ním venovať dostatok pozornosti. Dostať sa s ním do kontaktu, spoznať svoje zranenie, nespracované emócie, vyliečiť ich a naučiť sa vyjadrovať v detstve potláčané emócie.

Naše vnútorné dieťa je našou neoddeliteľnou súčasťou a len s jeho pomocou sa dokážete rozpamätať na tvorenie svojho životného príbehu v hravosti, ľahkosti, s radosťou v plynutí prúdu života. Vďaka pozitívnym afirmáciám, ktoré objavíte v tejto výzve bude pre vás jednoduchšie nadviazať s ním kontakt. Zároveň za pomoci rôznych cvičení objavíte jeho zranenia a začnete ich krok po kroku liečiť.

Nové presvedčenia vám pomôžu znovu získať silu a sebavedomie.

 

ČO NA VÁS VO VÝZVE ČAKÁ ?

AKO VÝZVA PREBIEHA ?

 

Výzva začína 20.8. a prihlásiť sa do nej môžete kedykoľvek. Po prihlásení vám príde mail, v ktorom obdržíte link na 21. dňový program s afirmáciami. V maily održíte aj inštrukcie ako s výzvou pracovať. Spolu s nahrávkami čaká na vás aj pracovný zošit v pdf. podobe, ktorý si môžete stiahnuť v prvom dni výzvy. 

Ak chcete s touto témou intenzívnejšie pracovať odporúčame vám zakúpiť si mesačné predplatné alebo výzvu osobitne, čím získavate neobmedzený prístup k nahrávkam a cvičeniam a môžete sa tak k tejto téme kedykoľvek vrátiť. Pri zakúpení máte možnosť nahrávky aj sťahovať a počúvať offline pohodlne z telefónu.

PRIHLÁSIŤ SA

DO AFIRMAČNEJ VÝZVY

Email
vnut.dietamed.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *