• 0 Items - 0,00 
    • No products in the cart.
4

Po dlhé veky sa ľudia naučili potláčať samých seba, dať si na seba masky, aby prežili v tomto svete krutosti, moci, manipulácií, klamstiev, ilúzií, ponižovania, výsmechu, súdenia, pohŕdania… Sú to masky, ktoré ľudia nosia na svoju ochranu.

A čím viacej masiek si na seba dáme, začíname strácať samých seba. .
Čím viac masiek odhodíme, odídu od nás aj niektorí ľudia. Tí, ktorí nás odmietnu, nechajme žiť svoj život, aby ich mohli nahradiť iné osoby, ktoré s nami ladia na úrovni nášho vedomia. Preto je potrebné najprv pre nich vyčistiť a vytvoriť v našom živote priestor.

Každý sme svetielkom, ktoré si svieti z toho istého zdroja, aj keď sme sa oddelili, lebo sme chceli poznať samých seba cez vzťahy s inými ľuďmi, ktorí nám ukazujú a odrážajú naše svetlé i tienisté stránky.

Vtedy si uvedomíme, ako veľmi sme sa od seba niektorí vzdialili a namiesto spolupráce so sebou bojovali, vzájomne si ubližovali prostredníctvom moci, vplyvu, manipulácií a mnohých negatívnych skúsenosti z minulosti.

Sme ako hviezdy na nebi, ktoré svietia na Zemi, ale najprv musíme rozsvietiť vo svojom vnútri. Uvedomiť si a pochopiť našu boľavú minulosť, ktorú si so sebou nesieme, aby sme ju viac nežili.

Sú to naše rodové a karmické uzly, ktoré spôsobujú konflikty v našich vzťahoch. Lekcie, ktoré sa opakuju z pokolenia na pokolenie, kým ich niekto nerozviaže, oslobodí sa z nich a poučí.

Tak začnú žiť ľudia na Zemi novú úroveň vedomia a budú pomáhať a inšpirovať druhých k vyššiemu poznaniu. Nebudú ich odsudzovať, ponižovať, vysmievať sa im a ubližovať, lebo tieto vzorce a programy správania už vo svojom živote nebudú používať. Ktoré tiež v sebe našli a vyčistili, aby sa posunuli ďalej, na vyššiu úroveň ľudského bytia.

Za svetlom, ktoré nám svieti na našej ceste….

 

Autor: Žanet Čekanová

2 komentáre

    • Anička

    • 1 rok ago

    Zmysluplné slová, ktoré nás vedú na cestu k spokojnejšiemu a šťastnejšiemu životu…

      • Žanet Čekanová

      • 1 rok ago

      Ďakujem 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *