ZIMOMRAVOSŤ - BALÍČEK ČAJOV

ZIMOMRAVOSŤ – BALÍČEK ČAJOV

S nižšou toleranciou chladu sa dá bojovať rôznymi spôsobmi, my ponúkame jeden z tých najpríjemnejších – bojovať proti pocitom chladu lahodnými čajíkmi.

Obsah:
– čaj Tatranský dúšok – čaj príjemnej chuti v zaujímavej zmesi byliniek, ktorý sa odporúča piť pri virózach, zápaloch dýchacích ciest a pre celkové povzbudenie organizmu.
– čaj Tri Studničky – tento vynikajúci čaj skvelej chuti s protizápalovými účinkami odporúčame na podporu imunitného systému a trávenia, regeneráciu, čistenie organizmu, pri chrípke a neurózach.
– čaj Ovocný čajíček Liptov – vďaka vitamínom, antioxidantom a stopovým prvkom, ktoré obsahuje, skvele podporuje imunitný systém a trávenie, a má výrazné regeneračné účinky.

17,14 

Loading...

Vezmite boj s pocitom chladu do vlastnej šálky!

Bylinkový čajový balíček „Zimomravosť“ je určený najmä tým, ktorí sú vždy široko-ďaleko najteplejšie oblečení a majú najkrajšiu a najrôznorodejšiu zbierku termosiek. S nižšou toleranciou chladu sa dá bojovať rôznymi spôsobmi, my ponúkame jeden z tých najpríjemnejších – bojovať proti pocitom chladu lahodnými čajíkm

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “ZIMOMRAVOSŤ – BALÍČEK ČAJOV”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *